Blog van Karin: Valreep

Foto: Mona Alikhah - Monavid Photography

Valreep

Op de valreep voor we de jaarwisseling gaan beleven post ik toch nog een blog. "Het is immers al even geleden!" hoor ik mezelf voor de zoveelste keer zeggen. Op de valreep doet me ook denken aan drukte van de afgelopen dagen. Het was de drie werkdagen tussen kerst en oud en nieuw eigenlijk net zo druk als vorig jaar. Alleen nu dus in drie dagen. Het team verdient daar een compliment voor want volgens mij is het allemaal prima verlopen. Sowieso ben ik ontzettend trots op ons team met Maartje, Lynn en Monica. We zijn anderhalf jaar geleden dit avontuur begonnen en we werken nog steeds met heel veel plezier!

We weten elkaar steeds beter te vinden in onze werkzaamheden en vaak doet de een al wat de ander denkt dat nodig is. Anticiperen en vooruitdenken heet dat en dat is erg prettig. Dan hoeven we niet op het laatste moment nog dingen te regelen. Het loopt lekker soepel en dat geeft veel voldoening.

Vooral omdat we nou eenmaal niet altijd goed nieuws te vertellen hebben. Als we dan een onderzoek hebben gedaan en daar komt vervelend nieuws uit dan kan dat toch behoorlijk hard binnenkomen. Laat mij dan maar even alleen. Dan wil ik even mopperen tegen de computer of de kast met operatiespullen. Soms is het gewoon niet eerlijk! Maar als ik dan een kopje thee met een chocolaatje zie staan dat door een van de dames is neergezet zonder dat ik het weet is dat erg prettig. Of soms hoor ik de telefoon overgaan omdat een verkoper iets wil (waar ik op dat moment totaal geen zin in heb) dan hoor ik "Karin is even druk op het moment, mag ze u straks terugbellen?" Ook dan snap je elkaar en werk je goed samen. Daar kan ik van genieten. Zo op de valreep achter mijn computer zit ik me dat te bedenken, dus dames: dank jullie wel!

Op diezelfde valreep wil ik iedereen nog een fijne jaarwisseling en een gezond 2018 wensen. En doe een beetje rustig aan met dat geknal... Onze beestjes vinden dat echt niet prettig. Gelukkig hebben de meeste baasjes de diverse hulpmiddelen al in huis. En wie dat nog niet heeft maar daar wel behoefte aan heeft: kom volgend jaar op tijd langs! Dan hoeft dat niet meer op de valreep…

Groetjes van Karin!