Februari: Maand van de Gebitsverzorging

Februari: Maand van de Gebitsverzorging

Februari is ook dit jaar weer de Maand van de Gebitsverzorging. Dit betekent dat wij weer diverse acties hebben op dit gebied. U kunt hierbij denken aan een gratis gebitscontrole (met poetsinstructie!), korting op diverse gebitsverzorgende producten en kans op een gratis zak voer.

Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis gebitscontrole kunt u een afspraak maken via 036-5377074 of onze online agenda. Tijdens deze gebitscontrole wordt het gebit van uw dier uitgebreid onderzocht. Eventuele afwijkingen worden direct met u doorgenomen.

Na de gebitscontrole wordt samen met u een passende vorm van gebitsverzorging opgesteld. Aangezien tanden poetsen de beste manier is om het gebit schoon te houden wordt dit uitgebreid met u doorgenomen. Ook bij katten is tanden poetsen mogelijk! Wanneer poetsen niet mogelijk is dan zijn er gelukkig ook andere manieren om het gebit schoon te houden. Op de diverse gebitsverzorgende producten krijgt u na de gebitscontrole 20% korting. Zo kunt u dus direct thuis beginnen.

Wanneer blijkt dat uw huisdier een gebitsbehandeling nodig heeft krijgt u een kortingsvoucher mee. Hiermee kunt u een afspraak maken op een moment dat het u uitkomt en krijgt u 10% korting op de gebitsreiniging. Let op: deze korting geldt niet op de narcose, pijnstilling, dentale röntgenfoto’s of het verwijderen van elementen.

Iedereen die langskomt voor de gratis gebitscontrole maakt kans op een gratis zak voer van Hill’s Prescription Diet. Van deze gebitsverzorgende voeding geven we na de gratis gebitscontrole ook een proefzakje mee om thuis eens rustig te kunnen testen.

Kunt u niet langskomen met uw huisdier? Dan kunt u wel gebruik maken van onze actie. U krijgt tijdens de Maand van de Gebitsverzorging aan de balie namelijk sowieso 10% korting op alle gebitsverzorgende producten. Zo kan iedereen van de acties profiteren!