Lancering Seniorencheck

Lancering Seniorencheck!

Hoe wordt een dier rustig en zonder al te veel problemen oud? Die vraag wordt steeds meer gesteld nu de verzorging van dieren steeds beter wordt. Een goed verzorgde oude dag met prima voorzieningen is daarbij de leidraad.

Als moderne dierenkliniek met oog voor alle levensfases van uw dier hebben wij een programma ontwikkeld voor de hond en de kat. Hoofddoel is het voorkomen en anders beheersbaar houden van de kwaaltjes die helaas nou eenmaal bij ouderdom horen.

Komt uw huisdier hier voor in aanmerking? Wij denken van wel. Voorkomen is immers beter dan genezen. Heeft u het idee dat uw huisdier zich minder vaak wast? Dat ze moeite hebben met springen, traplopen of opstaan? Drinkt uw dier meer of moet hij of zij vaker braken? Al deze kwaaltjes kunnen een begin zijn waar we, als we er op tijd bij zijn, nog iets aan kunnen doen.

Speciaal voor de oudere dieren hebben we een goedkopere urinecontrole. Die kost normaal twintig euro, maar voor de Seniorencheck rekenen we vijftien euro. Maak daarom een afspraak voor een Seniorencheck. Dat kan via onze website. Klik hier of bel: 036-5377074.