Bedankt!

Tijdens het proces van de overname had ik natuurlijk al regelmatig nagedacht over wat ik allemaal zou gaan veranderen aan de kliniek. Soms had ik de wildste ideeën, maar vaak waren het hele simpele ingrepen.

Zo wist ik eigenlijk al vanaf het moment dat ik met de vorige eigenaar ging praten dat ik een officiële opening wilde. Een feestje voor familie, vrienden en bekenden, met een ballonnenboog en een verbandje om door te knippen. Toen de overname rond was, en de datum van 1 juli in de boeken kon als overnamedatum, moest ik eigenlijk nog een dag vinden om een openingsfeestje te geven. Dat wilde ik niet direct doen want dan zou de nieuwe apparatuur er nog niet zijn. En dan hadden de assistenten en ik vast nog niet alles opgeruimd! Ook wilde ik rekening houden met vakanties en het festival Gestrand. We kwamen uit op zaterdag 16 juli. De ballonnenboog was zo besteld, uiteraard in de huiskleuren, en de tent, drankjes, hapjes en Nelleke van Verpakte Lucht ook. Geen probleem eigenlijk. Alles stond klaar en de tent was ook precies op tijd.

Met de meeste mensen had ik het al een keertje over het openingsfeestje gehad. Daar zijn het immers vrienden, familie en bekenden voor. Bijna iedereen bleek te kunnen komen! Ze waren allemaal benieuwd hoe ik het verbandje zou gaan doorknippen en vervolgnes konden ik en de assistentes laten zien wat we nou eigenlijk allemaal doen in onze kliniek en welke nieuwe apparatuur we hebben.

Natuurlijk moest ik ook een korte speech houden. De eerste twee weken dat we open waren zijn voorbij gevlogen, en gelukkig prima verlopen, maar ik had nog helemaal niet bedacht wat ik wou zeggen! Het traantje kwam eigenlijk meteen en dus was dat maar weg. Daarna hield ik me volgens mij best aardig. Ruud, Maartje en Bas, Monica en Hans, Sabine, Paul, andere Bas, Mona, mijn ouders Anke en Gerrit, Jeroen, familie, vrienden en bekenden… Nogmaals ontzettend bedankt voor deze mooie middag en jullie hebben er met zijn allen voor gezorgd dat ik spierpijn heb van het glimlachen. Groetjes en tot snel!