Blog van Karin: Felicitaties en gefeliciteerd!

OMG, OMG en OMG. Wat is het snel gegaan. Als ik een deelnemer zou zijn in een tv-programma waar dat OMG om drie minuten wordt gezegd dan had ik nu kunnen zeggen: "Echt als een roes, maar dan ook echt. En voorbij gevlogen. OMG!"

Ik zit echter gelukkig niet in een dergelijk tv-programma en echt vaak OMG zeg ik ook niet, maar pfffff wat een jaar. En dan is dat pfffff dus positief bedoeld. Vorig jaar hadden we de eerste dag een storing, de computers deden het niet en de pin-automaat werd te laat geleverd. Toen zat mijn stressniveau dus tot ver boven de derde verdieping. Een traantje van frustratie heb ik toen wel gelaten. Het is misschien wel een van de wijste lessen van het afgelopen jaar; niet alles gaat zoals ik het wil, maar uiteindelijk komt het toch weer goed. Ik ben ondernemer en dierenarts dus verantwoordelijk voor het reilen en zeilen. Maar oh wat was het leuk, leerzaam, spannend en vooral super tof!
Al die negatieve dingen wegen niet op tegen onder meer dat fietstochtje elke ochtend naar de kliniek. Wat een genot om de hoek om te komen en daar te zien wat we, ja, want met alle meiden natuurlijk, hebben neergezet. Ik ben er zo trots op!

Vandaag dus jarig en dat betekent bij ons: taart! Paps en mams: dank jullie wel daarvoor! Een mooi foto er op van de officiële opening. Die dag vloog trouwens ook voorbij en van Maartje, Monica, Lynn en Jeroen heb ik een schilderbeurt van de kliniek gekregen. De deuren en de balie willen ze aanpakken en in `ons` groen gaan veranderen. Hoe wisten ze nou dat die klus al een tijdje op mijn lijst stond?

Een jaar oud dus... Dat had ik ook niet zonder alle lieve beestjes en hun baasjes gekund. Zo simpel is natuurlijk ook, dus wil ik wat teruggeven. De baasjes die mij het afgelopen jaar in vertrouwen hebben genomen (zo voelt dat echt hoor!) krijgen heel snel een sms`je met een uitnodiging om naar de kliniek te komen. Want daar hebben we een verrassing! OMG!