Februari: Maand van de Gebitsverzorging

Februari is ook dit jaar de Maand van de Gebitsverzorging. Dit betekent dat wij weer diverse acties hebben op dit gebied. U kunt hierbij denken aan een gratis gebitscontrole (met poetsinstructie!), korting op diverse gebitsverzorgende producten en kans op een gratis zak voer.

Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis gebitscontrole kunt u een afspraak maken via 036-5377074 of onze online agenda. Tijdens deze gebitscontrole wordt het gebit van uw dier uitgebreid onderzocht. Eventuele afwijkingen worden direct met u doorgenomen.

Na de gebitscontrole wordt samen met u een passende vorm van gebitsverzorging opgesteld. Aangezien tanden poetsen de beste manier is om het gebit schoon te houden wordt dit uitgebreid met u doorgenomen. Ook bij katten is tanden poetsen mogelijk! Wanneer poetsen niet mogelijk is dan zijn er gelukkig ook andere manieren om het gebit schoon te houden. Op de diverse gebitsverzorgende producten krijgt u na de gebitscontrole 20% korting. Zo kunt u dus direct thuis beginnen.

Wanneer blijkt dat uw huisdier een gebitsbehandeling nodig heeft krijgt u een kortingsvoucher mee. Hiermee kunt u een afspraak maken op een moment dat het u uitkomt en krijgt u 10% korting op de gehele gebitsbehandeling.

Iedereen die langskomt voor de gratis gebitscontrole maakt kans op een gratis zak voer van Hill’s Prescription Diet t/d. Deze gebitsverzorgende voeding heeft een tandenpoetsend effect tijdens het kauwen en is speciaal ontwikkeld voor dieren met gebitsproblemen. Als onderhoudsvoeding kan ook Hill’s VetEssentials worden ingezet. Deze voeding heeft ook een tandenpoetsend effect maar is vooral ontwikkeld voor dieren bij wie we het gezonde gebit in stand willen houden. Na de gratis gebitscontrole krijgt u een proefzakje mee van de passende voeding om thuis eens rustig te kunnen testen.

Kunt u niet langskomen met uw huisdier? Ook dan kunt u gebruikmaken van onze actie. U krijgt tijdens de Maand van de Gebitsverzorging aan de balie namelijk sowieso 10% korting op alle gebitsverzorgende producten. Zo kan iedereen van de acties profiteren!