Maand van de Verzekering

De zorg voor onze huisdieren wordt steeds beter. We kunnen steeds meer onderzoeken en daarmee betere diagnoses stellen. Hiermee kunnen veel ziektes goed en gemakkelijk behandeld worden. Helaas hangt hier ook altijd een prijskaartje aan. Wanneer u niet voor onverwachte grote uitgaven wil komen te staan is een huisdierverzekering een uitkomst.

Als uw dier ziek is krijgt u van uw verzekeraar een deel van de dierenartskosten vergoed. Veel verzekeraars bieden verschillende pakketten aan. Met huisdierenverzekeraars Proteq Dier & Zorg en Petplan hebben wij een contract waardoor we de rekening bij hen kunnen declareren. U hoeft dan dus niets voor te schieten en krijgt alleen nog een factuur voor uw eigen bijdrage.

Van beide huisdierverzekraars mogen we tijdens de Maand van de Verzekering kortingsbonnen weggeven. En daar houden we van! Van Proteq Dier & Zorg krijgt u E 35,- korting en maakt u kans op een jaar gratis verzekering voor uw dier. Van Petplan krijgt u E 25,- korting met een maand gratis verzekering.

De Maand van de Verzekering loopt van 16 mei tot 16 juni. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen u graag over de voorwaarden en de voordelen van een huisdierenverzekering!