Laat het voor uw huisdier ook een feest zijn!

Bent u alweer plannen aan het maken voor een gezellige jaarwisseling? Wij ook! Bijna elk jaar krijgen we te maken met huisdieren die het geknal van vuurwerk niet zo gezellig vinden. Het levert stress op omdat de meeste huisdieren het niet gewend zijn. Gelukkig is daar wat aan te doen, maar daar moet wel op tijd mee worden begonnen. Daarom starten we in november met onze vuurwerkactie. We moeten natuurlijk eerst weten wat u en uw huisdier prettig vinden. Wat past, wat lukt en wat werkt voor uw huisdier. Kom langs of bel ons voor advies over de mogelijkheden.

We kunnen u als Dierenkliniek Filmwijk in de aanloop naar Oud & Nieuw mooie kortingen geven op diverse producten. Zo hebben we angstremmende dieetvoeding en voedingssupplementen, verdampers of halsband met rustgevende stoffen (feromonen). Op deze producten krijgt u nu 10% korting! Wij adviseren u graag welk product het beste bij uw huisdier past.

Is uw ervaring dat uw huisdier sterkere ondersteuning nodig heeft dan kunt u met uw huisdier gebruikmaken van ons vuurwerkconsult. Dan kijken we samen welke medicijnen we veilig, zonder risico op bijwerkingen, bij uw huisdier kunnen inzetten. Normaal gesproken kost een consult van een kwartier €44, maar op ons vuurwerkconsult krijgt u ook 10% korting.

Algemene tips voor alle huisdieren:

  • Sluit uw kattenluik af en houdt uw hond aangelijnd. Controleer of uw konijn niet uit zijn buitenverblijf kan ontsnappen.
  • Geef uw huisdier een rustige ruimte om zich te verstoppen. Dek het buitenhok van uw konijn af met een deken.
  • Sluit de gordijnen en zet radio of tv aan.
  • Is uw huisdier toch bang? Troost hem of haar maar beloon het gedrag niet.

Kom langs of neem contact met ons op om gebruik te maken van de vuurwerkactie. Laat deze jaarwisseling voor uw huisdier ook een feest zijn!