Foto: Mona Alikhah - Moavid Photography

De afgelopen twee jaar zijn er in heel Nederland veel nieuwe huisdieren gekomen. Daarnaast is er landelijk een groot tekort aan dierenartsen en paraveterinairen. De hele sector staat daardoor onder druk en ook wij hebben daar last van. Al meer dan een jaar hebben wij een vacature voor een dierenarts openstaan. Omdat het ons tot dusver niet is gelukt om deze in te vullen moeten wij helaas andere maatregelen nemen om te voorkomen dat wij niet meer de kwaliteit kunnen leveren die wij willen.

Sinds 1 mei 2022 zijn wij maandag tot en met vrijdag voortaan geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. De mogelijkheid om in de avond op consult te komen is dus komen te vervallen. Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen nog steeds gebruikmaken van onze spoeddienstregeling. In de avond en nacht en op feestdagen is hiervoor de spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren beschikbaar via telefoonnummer 020 - 7400 600 . In het weekend is er van 8.00 uur tot 20.00 uur altijd een collega van de Samenwerkende Dierenartsen Almere beschikbaar via telefoonnummer 0900 - 1515 .

Wij vinden het aanpassen van de openingstijden een moeilijke beslissing, maar zien met de huidige krappe arbeidsmarkt en onze kwaliteitswensen helaas geen andere optie. Als hier vragen over zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Wij hopen dat wij op termijn onze openingstijden weer kunnen verruimen. 

Mocht u overigens nog een dierenarts kennen die geïnteresseerd is in een baan in een vriendelijke, kwalitatief hoogstaande en toch kleine en gezellige dierenkliniek dan houden wij ons aanbevolen.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor het vertrouwen in ons.