Foto: Mona Alikhah - Monavid Photography

Karin Zweers

Dierenarts

Van kleins af aan droomde ik er van om dierenarts te worden. En dat is gelukt! Na mijn afstuderen heb ik in diverse klinieken gewerkt om uiteindelijk terug te keren naar Almere. Want dit is toch de stad (en zelfs de wijk) waar ik ben opgegroeid en mijn sociale leven heb.

Na jaren op de Cinemadreef 2 te hebben gewerkt kreeg ik de kans om deze kliniek zelfstandig voort te zetten. Met een leuk en enthousiast team is de kliniek ingericht naar mijn smaak en proberen we er een gezellige boel van te maken. Want naast het leveren van goede diergeneeskunde vind ik een goede band met mijn collega's, cliënten en patiënten erg belangrijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen door Almere. Ook geniet ik bij mooi weer graag van de zon op een terras, met mijn vriend Jeroen, mijn familie en/of vrienden. We zullen elkaar dus ongetwijfeld ook buiten de kliniek eens tegenkomen. Thuis knuffel ik graag met Dolly, mijn adoptiekatje. Hoe oud zij is en waar zij vandaan komt zal ik nooit weten. Ze gedraagt zich in ieder geval als een speels kitten met aardige diva-trekjes!