Foto: Mona Alikhah - Monavid Photography

Aanpassing Dienstrooster

Per 1 februari 2020 wordt het dienstrooster van de Samenwerkende Dierenartsen Almere aangepast. Het blijkt voor meerdere dierenklinieken niet mogelijk om ontstane vacatures te vervullen. Met minder dierenartsen is het helaas niet meer mogelijk om het huidige dienstrooster voort te zetten en daardoor vervallen de spoeddiensten in de avond en de nacht.

Wij willen de spoeddiensten echter niet geheel laten vervallen. Daarom blijven we op zaterdag en zondag tussen 8.00 en 20.00 uur nog steeds bereikbaar voor spoedgevallen. Hiervoor blijft de Doktersdienst beschikbaar op telefoonnummer 0900 - 1515. Zij brengen u in contact met de dienstdoende dierenarts.

In de avonden en nachten en tijdens feestdagen worden spoedgevallen verwezen naar een spoedkliniek in de regio. Hiervoor werken wij samen met het Medisch Centrum voor Dieren. U kunt hen bereiken op telefoonnummer 020 - 7400 600. Het adres is Isolatorweg 45, 1014 AS Amsterdam. Zij sturen een verslag van het spoedconsult naar ons.

Om zoveel mogelijk Almeerders te bereiken hebben wij ook de media ingelicht. Zij hebben hier inmiddels ook over bericht. Indien u vragen heeft dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen, op telefoonnummer 036 - 53 77 074.