Cliëntenstop

De afgelopen jaren is Dierenkliniek Filmwijk erg gegroeid. Wij zijn heel dankbaar voor het vertrouwen dat alle baasjes in ons stellen. Wij zijn zelfs zo sterk gegroeid dat wij een vacature voor een nieuwe dierenarts hebben geplaatst. Helaas is deze nog steeds niet gevuld.

In het hele land, dus ook in Almere, is een groot tekort aan dierenartsen en paraveterinairen. Er zijn de laatste jaren veel dierenartsen met pensioen gegaan. Ook stoppen helaas veel dierenartsen binnen 5 jaar na het afstuderen met werken in een dierenkliniek. Dit zien we helaas ook bij de paraveterinairen. Als laatste zien we dat steeds meer dierenartsen parttime willen werken en geen spoeddiensten meer willen doen. Helaas zorgt dit ervoor dat de werkdruk voor het hele team in de dierenkliniek sterk toeneemt.

Omdat wij onze baasjes en beestjes willen blijven helpen op het niveau dat u van ons gewend bent, hebben wij een cliëntenstop ingevoerd. Dit betekent dat wij geen nieuwe baasjes meer inschrijven. Als u al bij ons staat ingeschreven en een nieuw huisdier neemt dan kunt u wel nog steeds bij ons terecht. Ook spoedgevallen worden uiteraard altijd geholpen.

Wij vinden het heel moeilijk om deze beslissing te moeten nemen. Graag helpen wij namelijk elk baasje en beestje! Maar wij vinden het te belangrijk om tijd en aandacht te kunnen blijven besteden aan u en uw huisdier. Wij hebben wel een wachtlijst opgesteld. Zodra wij weer ruimte hebben voor nieuwe baasjes en hun beestjes zullen wij contact opnemen met iedereen die op deze wachtlijst staat. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.