Gratis Huidcheck bij Lentekriebels

Huisdieren kunnen net als mensen last hebben van vervelende lentekriebels. Bij mensen zijn het voornamelijk de pollen die voor last en reacties zorgen. Honden en katten kunnen daar ook last van hebben, maar ook teken en vlooien kunnen voor jeuk zorgen. Teken en vlooien hebben namelijk ook last van de lentekriebels en steken op het moment massaal de kop op. Vooral in bossen en parken worden ze veel gesignaleerd en nu de taken aan het uitlopen zijn is de ervaring dat er ook meer teken en vlooien op onze huisdieren te vinden zijn.

Merkt u dat uw dier zich de laatste tijd vaker krabt dan normaal? Dan is het verstandig om langs te komen voor onze huidcheck. We controleren uw dier dan gratis en geven u direct een advies op maat. Het zou zo maar tot een enorme opluchting bij uw dier kunnen leiden.

Maak, om de lente met de juiste kriebels te beginnen, dus een afspraak voor de gratis huidcheck. We zijn geopend van 8.30 uur tot en met 19.00 uur en het makkelijkst is om even te bellen: 036-5377074.