Juni Chipmaand

Juni is weer onze Chipmaand! In deze maand betaalt u maar €27,50 voor het plaatsen en registreren van de identificatiechip.

Helaas raken jaarlijks zo`n 25.000 katten vermist. Slechts 15% kan weer met het baasje worden herenigd doordat ze gechipt zijn. De rest van de katten komt helaas terecht in het asiel of blijft zwerven. U kunt dit voorkomen door uw kat te chippen en daarna de registratie bij te houden. Heeft uw kat al een chip maar weet u niet of deze goed staat geregistreerd? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u dit uit te zoeken. U kunt ook zelf kijken op www.chipnummer.nl.

Voor honden geldt sinds 1 april 2013 een chip- en registratieverplichting. Maar nog steeds kunnen niet alle gevonden honden met hun baasje worden herenigd. Oudere honden hebben soms nog een tatoeage die met de tijd helaas onleesbaar kan worden. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd uw hond laten controleren!

Wist u trouwens dat konijnen ook wel eens uit hun hok ontsnappen? Ook zij kunnen door een chip worden herenigd met hun baasje. Vragen? Bel ons op 036 - 5377074. Wij helpen u graag!