Nieuwe collega's!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega's! Na lang zoeken hebben we eindelijk al onze vacatures kunnen vervullen. U kunt Donna, Aiíra en Deborah de komende tijd allemaal gaan ontmoeten. Wij hebben er ontzettend veel zin in om samen te zorgen voor alle beestjes die aan onze zorg worden toevertrouwd.

Donna heeft haar afstudeerstage voor de opleiding tot paraveterinair gedaan. Dit is ons allemaal zo goed bevallen dat zij per 1 juni bij ons is komen werken. Ze werkt momenteel vooral als invalkracht tijdens vakanties en om ons te helpen met de grote drukte in de kliniek. Ze is allround inzetbaar en ontzettend gemotiveerd.

Aiíra is per 1 augustus ons team komen versterken. Zij is afgestudeerd als dierenarts in Spanje en heeft daarna in diverse klinieken in Spanje en Nederland ervaring opgedaan. Intussen is zij een volleerd dierenarts en helpt zij vol enthousiasme alle huisdieren. Zij spreekt meerdere talen (onder andere Spaans en Portugees) en weet door haar achtergrond ook veel van de overdraagbare ziektes die onze huisdieren rond de Middellandse Zee kunnen oplopen.

Deborah heeft al eerder bij ons gewerkt als zzp'er. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat zij per 1 september bij ons in dienst is gekomen. Met haar jarenlange ervaring als dierenarts in meerdere klinieken door het hele land kan zij ons ook nog veel leren.