Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zijn een zelfstandige dierenkliniek met een gezellig klein team waar goede diergeneeskunde en een ontspannen sfeer tot onze kernwaarden behoren. Zowel onderling, als met onze baasjes en beestjes bouwen wij een duurzame relatie op. Wij geven graag duidelijke uitleg en komen samen met het baasje tot een passend behandelplan voor het beestje. Dat kost soms meer tijd dan gebruikelijk, maar dat vinden wij niet erg. Als aanvulling op ons team zoeken wij een dierenarts gezelschapsdieren.

Onze ontspannen manier van werken heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen jaren flink zijn gegroeid. Daarom zoeken wij een enthousiaste collega voor 20 tot 30 uur per week. Ervaring is fijn maar een goede klik met het team is belangrijker. Met een luisterend oor voor het baasje en aandacht voor het welzijn van het beestje. Ben jij een sociale dierenarts die graag maatwerk levert?

Wij bieden een gezellige baan met een goede werk-privébalans. Lieve beestjes en hun betrokken baasjes kunnen worden geholpen met onze uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Daarnaast is er veel ruimte voor overleg, zowel met elkaar als met specialisten. Wij bieden veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door middel van nascholing. De spoeddiensten zijn uitstekend geregeld met het Medisch Centrum voor Dieren in alle avonden en nachten. Op zaterdag en zondag verdelen wij overdag de diensten met onze collegaklinieken.

Vind jij goede diergeneeskunde en een ontspannen werksfeer ook belangrijk? Met aandacht voor elkaar én voor de baasjes en beestjes? Stuur dan jouw sollicitatiebrief of -filmpje met CV naar karin@dierenkliniekfilmwijk.nl. Wij nodigen jou graag uit voor een gesprek, om te onderzoeken of jij ons team compleet kan maken.