VetPlan en VetPlan Plus

Preventieve gezondheidszorg voor uw huisdier is nu nog makkelijker (en voordeliger) met ons VetPlan. Met ons wat?

Abonnement voor preventieve zorg

Het VetPlan is ons abonnement voor huisdiereigenaren. U ontvangt hiermee de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond, kat of konijn gezond te houden en vroegtijdig problemen te signaleren. Doordat u het VetPlan via een maandelijkse automatische incasso betaalt, hoeft u tijdens de bezoeken voor deze preventieve zorg niets af te rekenen. Het VetPlan is ook een mooie aanvulling op uw huisdierenverzekering.

Omdat het een abonnement is, kunnen we dit ook nog eens extra voordelig aan u aanbieden. U ontvangt bovendien een herinnering als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken, zodat uw huisdier altijd beschermd is tegen parasieten. Op deze manier bent u compleet ontzorgd en ontvangt uw huisdier de beste preventieve gezondheidszorg.

Wat ontvangt u met VetPlan?

  • Jaarlijks gezondheidsconsult inclusief vaccinatie;
  • Tussentijds consult bij de paraveterinair voor vragen over gewicht, voeding, gebit, verzorging, etcetera;
  • Passende bescherming tegen parasieten als wormen, vlooien en teken;
  • 10% korting op aanvullende vaccinaties;
  • 10% korting op gebitsbehandelingen;
  • En onbeperkt nagels knippen.

Naast het VetPlan hebben wij ook het VetPlan Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan ook nog een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts per jaar en uitgebreid bloedonderzoek en urineonderzoek. Voor de kat zit hier ook een bloeddrukmeting bij. Met het VetPlan Plus heeft u op deze manier nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld. Zo kunnen problemen vroegtijdig gesignaleerd en beter behandeld worden.

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan? Wilt u de beste zorg voor uw huisdier en gemak voor uzelf? Of wilt u eerst nog meer weten over ons Vetplan? Bel ons, mail ons of kom langs!